MEEK2 doet mee aan Sociaalweb

Met meer dan 13.000 unieke bezoekers per maand is het online platform Sociaalweb een belangrijke informatiebron voor veel beroepskrachten in het sociaal domein. Voor MEEK2 reden om zich aan te sluiten bij Sociaalweb.

Wat biedt Sociaalweb?
Sociaalweb biedt u altijd het juiste en actuele nieuws op het gebied van maatschappelijke ondersteuning, werk & inkomen, jeugd en passend onderwijs. Met Sociaalweb bent u altijd op de hoogte, heeft u het overzicht van de belangrijke ontwikkelingen en vindt u tal van handreikingen en voorbeelden waarmee u direct aan de slag kunt.

Blogs MEEK2
Maandelijks bloggen trainers van MEEK2. Van tips & trucs, goede voorbeelden, overpeinzingen tot opinies over actuele gebeurtenissen in het sociaal domein. De eerste drie blogs staan online.

Workshops MEEK2
Verder kunt u via Sociaalweb workshops en trainingen volgen.

Sociale Netwerk Versterking
MEEK2 trainer Guy de Hoop verzorgt op 19 mei a.s. de workshop Sociale Netwerk Versterking. In deze workshop laten we u kennismaken met de werkwijze Sociale Netwerk Versterking. Meld u nu aan.

Werken vanuit passie en talent
Op 7 juni a.s. vindt de workshop Werken met een professioneel profiel, werken vanuit Passie en Talent plaats. In deze workshop leert u hoe u als coördinator of (verander)manager van een sociaal team het beste uit uw teamleden haalt. Wat kunt u doen om teamleden te laten schitteren en hen met elkaar te verbinden? En hoe richt u werk in rondom talenten en passie?’ Meld u nu aan.

Nieuwsbrief Sociaalweb
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over het sociaal domein. Abonneer u nu op de gratis nieuwsbrief van Sociaalweb.

Iedere jongere heeft recht op een JIM