Met veel trots

Na een jaar hard werken en leren zijn acht cursisten erin geslaagd om zich te certificeren tot professioneel Trainer Sociale Netwerk Versterking (SNV).Trainers Corien Schaerlackens en Guy de Hoop zijn zeer trots op het resultaat.

MEE medewerkers Diana, Elly, Dorry, Gerda, Inge, Ingrid, Laura en Nelleke namen van februari tot december 2015 deel aan de opleiding tot Professioneel Trainer Sociale Netwerk Versterking.

Na het behalen van dit certificaat hebben deze acht nieuwe trainers bewezen op praktisch en theoretisch gebied de geaccrediteerde basistraining Sociale Netwerk Versterking (SNV) neer te kunnen zetten.

Professionals zijn tijdelijke passanten in het leven van mensen. Niet het systeem of het netwerk wordt ‘betrokken’ bij de persoon en zijn situatie, maar de professional zelf. Binnen de vierdaagse basistraining SNV leren professionals vanuit deze visie te handelen en klanten te faciliteren tot het maken van een eigen plan.

Van harte gefeliciteerd Diana, Elly, Dorry, Gerda, Inge, Ingrid, Laura en Nelleke. We zijn trots op jullie.

Geïnteresseerd?
Neem voor meer informatie over de opleidingsmogelijkheden tot trainer Sociale Netwerk Versterking contact op met Ans de Haas, 06 212 044 12 of ans.dehaas@meek2.nl.