Onze trainer Fouad el Haji genomineerd

Fouad el Haji, die namens de Inholland Academy de cursus Eerste hulp bij radicalisering voor MEEK2 verzorgt, is door het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid genomineerd voor de Hein Roethofprijs voor beste veiligheidsinitiatief 2017.

El Haji was de afgelopen jaren als adviseur en supervertrouwenspersoon betrokken bij de landelijke Hulplijn Radicalisering. El Haji is bijzonder blij met de nominatie. “Je doet iets omdat je het verschil voor al die gezinnen wil maken, maar als je met je collega’s dan toch genomineerd wordt, kun je alleen maar dankbaar zijn,” aldus de tevreden trainer.

De Hein Roethofprijs wordt om de 2 jaar uitgereikt aan een initiatief dat zich op een innovatieve, creatieve en effectieve manier richt op een probleem dat de sociale veiligheid bedreigt. Dit jaar koos de jury 3 nominaties uit 31 inzendingen. De Hein Roethofprijs ging uiteindelijk naar een ander initiatief, Heilige Bonen uit Rotterdam. De minister van Veiligheid en Justitie reikte de prijs uit op 30 oktober in Utrecht. De winnaar ontvangt € 20.000 en een klein kunstwerk.

Training Krachtgericht coachend leidinggeven start op 11 januari 2018