Werk jij met (kwetsbare) mensen? En wil je jezelf ontwikkelen en hen stimuleren in hun groei?

Op 20 september geeft  Marjorie Veneman weer een training: Ontwikkel je groeimindset. In één dag gaan we met elkaar aan de slag om de eigen mindset te onderzoeken en te kijken naar de ontwikkelbaarheid van jezelf en de ander.

Op deze dag krijg je uitleg over de mindsettheorie van Carol Dweck, testen we de huidige mindset en gaan we met actieve werkvormen aan de slag om meer kennis en inzichten te verwerven.

Aan het einde van de dag, weet jij het verschil tussen de vaste- en groeimindset en heb je handvatten om in je persoonlijke en professionele leven een groeimindset aan te nemen om zo zelf verder te komen en anderen te stimuleren hetzelfde te doen. Je krijgt ook een werkboek mee waardoor je zelf verder kunt.

Kosten voor deze workshop zijn € 150, – per persoon.  Deze training kan ook in-company worden gegeven.

Reacties van een aantal cursisten:

Angelique: “Fijne, heldere training Zet je aan het denken, zowel voor jezelf als voor de cliënt.”

Jantine: “Leuke training. Zinvol & herkenbaar. Zet me lekker weer aan het denken. Heb energie gekregen om hier mee aan de slag te gaan in mijn leven. Dank!”

Astrid: “Leerzaam, bewustwordingsproces, persoonlijk, uitdagend, actief, afwisselend, boeiend.”

Aziza: “Leuke training, bewustzijn van je denken is vergroot: hoe werking van de hersens om te kunnen leren, zowel te gebruiken prive als op werkgebied, veel stof om over na te denken/door te  denken, aanvullend op SNV /oplossingsgericht werken.”

Iedere jongere heeft recht op een JIM