Alle trainingen op basis van open inschrijving van Opleidingsinstituut MEEK2 waar een deelnemer zich voor kan inschrijven, hebben annuleringsvoorwaarden. De deelnemer dient zich hier aan te houden en tevens akkoord te gaan met onderstaande voorwaarden:

Voor trainingen in het jaar 2021;

  • Afmelden tot drie weken voor aanvang van de training: Kosteloos.
  • Afmelden na drie weken voor aanvang van de training: Betalen van het volledig bedrag wat staat voor de betreffende training.

Indien er afgemeld wordt binnen drie weken vanwege ziekteverschijnselen van Corona zullen we de deelnemer een voucher geven voor een volgende training in 2021. De betaling zal wel plaatsvinden.

 

Voor trainingen per 1 januari 2022:

  • Afmelden tot vier weken voor aanvang van de training: Kosteloos.
  • Afmelden na vier weken voor aanvang van de training: Betalen van het volledig bedrag wat staat voor de betreffende training.

Indien er afgemeld wordt binnen vier weken vanwege ziekteverschijnselen van Corona zullen we de deelnemer een voucher geven voor een volgende training in 2022. De betaling zal wel plaatsvinden.

 

Te allen tijde vanaf de datum van aanmelding is er een bedenkperiode van twee weken waarin gratis geannuleerd mag worden.